Senin, 07 Januari 2019

HUBRISONE-Digital Bank

Hubrisone projesi ile ilgili daha önce dört adet makale yayınlamıştır. Beşinci makalemde entegre kripto borsası statüsünde yer alan Hubrisone’ın ne işe yaradığını sizlere aktarmaya çalışacağım.
Hacmi günden günde artan sanal para birimlerinin yükselişi artık reddedilemez bir boyuttadır. Bu artışla birlikte günümüzde kullanım oranı da üst seviyelere çıkmıştır. Artık insanlar parasal yatırımlarını bankalarda tutmak yerine sanal ortamda değerlendirmektedirler. Bu yükselişe kayıtsız kalınmadığı rakamsal verilerle de açıkça görünmektedir.
 
Hubrisone projesinin HBRS isimli tokenine ve daha farklı sanal para birimlerine yatırım yapmış kişiler, yatırımlarını bu entegre borsa sayesinde güvenli bir şekilde saklayabilir ve dönüştürebilirler. Hubrisone blok zinciri tabanlı olduğu için akıllı sözleşmeler ile korunma altındadır. Bu sayede kullanıcılar işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirler. Çünkü akıllı sözleşmeler son derece güvenli ve şeffaf bir koruma sağlamaktadır. Bunun yanı sıra kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Tek tuşla kolaylıkla işlem yapabilirsiniz.
Token yapısına değinecek olursak HBRS tokeninin değer 0.1 dolar olarak düşünülmektedir. Toplamda 1 Milyar HBRS tokeni üretilecektir.
Token dağılımına değinecek olursak;
%1: Yasal şartların sağlanmasına harcanacak
%3: Daha sonrası için rezerve edilecek
%9: Ödül kampanyası için ayrılacak
%10: Müşteri desteği için kullanılacak
%17: Takım ve danışmanlar için ayrılacak
%60: Halka arz edilecek tokenlerdir
Hubrisone web sitesinde de görebileceğiniz yol haritasından da anlaşılacağı üzere, dağılımı yapılmış olan bu tokenlerden elde edilecek olan gelirin planlı bir şekilde değerlendirileceğini bilmek, projenin yatırımcılar arasında güven kazanmasını sağlamaktadır.
Yukarıda bahsettiğim bilgiler ile Hubrisone projesini ele aldığım makalelerime son vermekteyim. Projenin detaylı olarak analizini tüm yazılarımı okuyarak yapabileceğiniz gibi aşağıdaki linklerden destek alarak da gerçekleştirebilirsiniz. Bu makaleler yatırım yapılması için bir yönlendirme değil, bilgi kazanmanız amacıyla yazılmış yazılardır. Daha fazlası için lütfen bağlantılara göz atınız.

Author : Letty sits
Profile Link : https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1856247

Tidak ada komentar:

Posting Komentar